zondag 26 juli 2009

Sabine Hagedoren populairste Vlaamse babe voor naakt fotoshoot in Playboy




Op de Nederlandse website van Playboy kan je sinds enkele maanden je stem uitbrengen op een bekende Vlaamse of Nederlandse dame die je graag naakt in Playboy zou zien.

Tot voor kort waren Lien Van De Kelder en Belle Perez de populairste BV's, maar nu staat de populaire weervrouw Sabine Hagedoren bovenaan.

Sabine Hagedoren staat zelfs op de negende plaats in de algemene lijst met meer dan 1.100 stemmen achter haar naam. Roxane Kalishoek komt als tweede Vlaamse op de 14e plaats (828 stemmen), gevolgd door Hanne Troonbeeckx (780).

Playboy geeft voor het eerst in de geschiedenis heel Nederland de kans om de favoriete bekende Nederlandse of Vlaamse vrouw aan te dragen als naaktmodel voor in het magazine.

Maar Playboy zou Playboy niet zijn als we niet nog een stapje verder gaan. Onder het mom 'Wie Wil Jij Het Liefst Naakt In Playboy Zien?' kun je ook stemmen op jouw favoriete babe.

Wij beloven jullie vervolgens met de hand op het hart dat wij contact opnemen met de celebrity die jullie Playboyzone-fans het liefst naakt in ons blad willen zien, en haar vragen of zij een blootreportage voor Playboy wil doen.

Voorlopig maakt dus de Vlaamse VRT weervrouw Sabine Hagedoren de meeste kans op een aanbod voor een glamour naakt fotoshoot in mannenblad Playboy.
















Geen opmerkingen:

Een reactie posten