zondag 5 april 2009

Gaat Sabine Hagedoren binnenkort naakt poseren voor Playboy?Gaat VRT weervrouw Sabine Hagedoren binnenkort naakt poseren voor Playboy?

Het zou zomaar eens kunnen, dat de droom van vele mannen om de naakte borsten van de populaire weervrouw Sabine Hagedoren te aanschouwen, binnenkort werkelijkheid wordt.

Playboy geeft namelijk voor het eerst in de geschiedenis heel Nederland en België de kans om de favoriete bekende Nederlandse of Vlaamse vrouw aan te dragen als naaktmodel voor in het magazine.

Maar Playboy zou Playboy niet zijn als ze niet nog een stapje verder gaan. Onder het mom 'Wie Wil Jij Het Liefst In Playboy Zien?' kun je ook stemmen op foto's en/of video's van jouw favoriete bekende dame of babe.

Playboy belooft vervolgens met de hand op het hart dat ze contact opnemen met de celebrity die jullie Playboyzone-fans het liefst in hun blad willen zien, en haar vragen of zij een blootreportage voor Playboy wil doen.

Momenteel draait Sabine Hagedoren in de top mee, maar ze staat helaas nog niet helemaal bovenaan.

Dus als jullie de borsten van Sabine Hagedoren binnenkort naakt in de Playboy willen zien, allemaal op deze site stemmen!

5 opmerkingen:

 1. Ik vind dat ons Sabientje zeker en vast NIET naakt moet poseren voor Playboy, een woordje uitleg... Ten eerste is Sabientje daar te serieus voor en het zou eigenlijk tegen haar goesting zijn.... ten tweede , ja laat ons eerlijk zijn hè, de spanning zou weg zijn !!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat is een toffe reactie, alleè een volwassen reactie, ik moet wel eerlijk bekennen dat ik ze wel eens graag naakt zou zien..
  Sabine is een lerares van mij geweest op het St.Thomas college te Antwerpen linkeroever en toen was ze al wat seutig ..dus ik denk wel dat ze nooit naakt zal poseren!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Sabine,moet zich zeker niet schamen om in play boy te staan,want ze mag er meer dan zijn.
  Maar ik denk dat ze er een beetje preuts voor is.
  Maar ze moet het ook niet doen voor het geld want
  dat heeft ze niet tekort denk ik,maar ze moet het nu doen haar lichaam nog prachtig en mooi en
  dit is een mooi souvenir voor later.
  Ik zou zeggen doen Sabine je krigt maar 1 kans

  BeantwoordenVerwijderen
 4. sabine zou je meer satijn willen dragen het staat erg sexy bij voorkeur wit

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Sabine een hele mooie vrouw we zien haar al zoveel jaren op de TV. Eerst als jonge flam, toen als jonge vrouw die zwanger(2x)werd en nu als volwassen vrouw en moeder die de contouren van haar lichaam heel goed weet te behouden. Als man zijnde vind ik dit een van de mooiste vrouwen op en van de TV een lust voor de ogen.

  BeantwoordenVerwijderen